ASAN PALVELUT

Asanpalvelut on erikoistunut säännöllisiin ja kertaluonteisiin kotisiivouspalveluihin Suomessa. Nämä palvelut ovat pakollisia liikkuville ihmisille. Työskentelemme ammattimaisten ja luotettavien siivoojien kanssa jatkuvan mielenrauhan takaamiseksi.

Asanpalvelut palvelee sinua Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Tarvitsetko siivoojan kertaluonteiseen palveluun vai etsitkö paikallista säännöllistä siivoojaa.

Tiimimme on kokenut, erittäin taitava ja tuottaa laadukasta työtä. Voit jättää omaisuutesi meille ja olla varma, että asiantuntijat siivoavat ne, jolloin voit jatkaa kiireisen päivän tärkeämpiä asioita.

Haluamme, että asiakkaillamme on täydellinen mielenrauha. Tiedämme vaaran päästää vieraita omaisuuteesi; niin: kotimaiset siivoojat ovat vakavia, kun on kyse laadukkaasta palvelusta ja mahtavista tuloksista. Heidät tarkistetaan ja tarkastetaan huolellisesti palvelukseenottoprosessin aikana, ja he ovat läpikäyneet perusteellisen koulutuksen, jotta heistä tulee täysin päteviä erilaisissa siivouspalveluissa.
Lisäksi he ovat täysin vakuutettuja ja mukana toimitetaan viitteitä, jotka vakuuttavat sinulle, että omaisuutesi on vaurioitumaton.

Olemme yksi luotettava kumppani- yrityksistä, sillä olemme ansainneet parhaasta askias- ja henkilökunnanpalvelustamme.

Asiakaspalvelumme: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti.