ASAN PALVELUT

Tiimimme

Asanpalvelut ovat erikoistuneet säännöllisiin ja kertaluonteisiin siivouspalveluihin Suomessa. Työskentelemme ammattimaisten ja luotettavien siivoojien kanssa jatkuvan mielenrauhan takaamiseksi.

Tiimimme on kokenut, erittäin taitava ja tuottaa laadukasta työtä. Voit jättää omaisuutesi meille ja olla varma, että asiantuntijat siivoavat ne, jolloin voit jatkaa kiireisen päivän tärkeämpiä asioita.

Meidän kanssa

Työn saavutus
Työntekijöiden kehittäminen
Tyytyväisyystakuusi

Rakennussiivous & loppusiivous

Rakennusten siivous, kuten korjausrakentaminen, on myös tärkeä osa sekä uudis- että korjausrakentamista. Rakennuksen siivoaminen on hyvä pitää puhtauden tason rakennus- tai korjaustyömaalla alusta alkaen, sillä puhdastilat puhtaassa ympäristössä parantavat rakentamisen laatua ja varmistavat, että rakentajat ja muut tilat käyttävät pääsevät terveelliseen tilaan.

Meillä on pitkä kokemus korjaus- ja rakennussiivouksesta. Olemme myös tehneet niin paljon kuin siivoustyöt molemmille keskeneräisille valmistuneille. Tunnemme rakennuspölyn ja muun rakennusjätteen käsittelyn, joten tiedämme, miten se parhaiten hoidetaan.

Loppusiivouksen tavoitteena on tuoda työmaan siisteyteen rakennustöiden päätyttyä, jotta tilat saadaan sujuvasti käyttöön.

Ammattilainen auttaa loppusiivouksessa

Ota meihin yhteyttä: 040 652 4141

Me tarjoamme loppusiivousta Pirkanmaalla. Puhdistettavien tavaroiden vaihtaminen on helppoa, sillä suoritamme ammattimaisen siivouksen tuotteen valmistumisen jälkeen. Peruskorjaus ja rakennuksen siivous sisältävät seuraavat toimenpiteet loppusiivouksessa:

  • Seinien sekä kattojen pölyn poisto
  • Kaappien, komeroiden sekä keittiöiden siivoaminen
  • Pölyjen pyyhkiminen kaikilta pinnoilta
  • Pistorasioiden, valokatkaisimien sekä lämpöpattereiden pyyhkiminen
  • Ovien sekä oven karmien puhdistaminen
  • Saniteettitilojen pesu sekä kylpyhuoneen seinien pesu
  • Lattiakaivojen puhdistus
  • Lattiapintojen sekä jalkalistojen imurointi sekä huolellinen pesu

Näiden voit tilata ikkunoiden ja parvekelasien pesun sekä sisä- että ulkopinnoilta. Meillä on kyky suorittaa tehokas ikkunoiden pesu kuuden metrin korkeuteen asti.

Olemme yksi luotettava kumppani- yrityksistä, sillä olemme ansainneet parhaasta askias- ja henkilökunnanpalvelustamme.

Asiakaspalvelumme: Voit varata, neuvotella, tehdä valituksia, pyytää neuvoja.
Voimme myös tarjota saman erinomaisen korvaavan tuotteen, jos siivoojasi on sairauslomalla tai ei ole käytettävissä aikataulun mukaisesti.