YRITYSSIIVOUS

Meidän kanssa

Työn saavutus
Työntekijöiden kehittäminen
Tyytyväisyystakuusi

Tiimimme auttaa sinua

Asanpalvelut on erikoistuneet säännöllisiin ja kertaluonteisiin siivouspalveluihin Suomessa. Työskentelemme ammattimaisten ja luotettavien siivoojien kanssa jatkuvan mielenrauhan takaamiseksi.

Tiimimme on kokenut, erittäin taitava ja tuottaa laadukasta työtä. Voit jättää omaisuutesi meille ja olla varma, että asiantuntijat siivoavat ne, jolloin voit jatkaa kiireisen päivän tärkeämpiä asioita.

Yrityssiivous

Yrityssiivouksemme on monipuolinen siivouspalvelu, joka on tarkoitettu erilaisten työ- ja toimistotilojen siivoamiseen. Yrityssiivouksen tarkoituksena on pitää työpaikat siisteinä ja turvallisina. Puhdas työympäristö tekee työntekijöiden työskentelystä helpompaa ja mukavampaa.

Yrityssiivouspalvelume sisältää pintamateriaalien asianmukaisen puhdistuksen ja hoidon, kalusteiden, astioiden ja muiden liikuteltavien esineiden järjestelyn ja huollon, jäteastioiden tyhjennyksen, saniteettitarvikkeiden ja muiden annostelijoiden täytön ja huollon. Yrityssiivous sisältää normaalisti myös palveluntuotantoon tarvittavat pesuaineet, jätesäkit sekä kiinteästi kohteessa säilytettävät siivousvälineet.

Tarjoamme asiakkaillemme tyytyväisyystakuun: mikäli työmme jälki ei vastaa odotuksia, teemme ilmaisen korjaussiivouksen 24 tunnin sisään saatuamme tiedon asiasta.

Tilaa siivouspalvelun heti!